
23ème Marché artisanal gastronomique
in Woignarue
-
Salle Charles Lecat en Salle des Associations
Tal van gastronomische exposanten: slakken, droge worsten, maroilletaart, ficelle picarde, bitterkoekjes, meringue, chocoladesnoepjes, diverse producten uit Madagaskar, vanille, whisky, andouilleworst, honing en gerookte producten.
Wijnproducenten: Elzas, Loiret en Gascogne.
Een verscheidenheid aan lokale ambachtslieden zullen aanwezig zijn om hun werk te laten zien: glasgraveurs, drijfhout, sieraden, schilderijen, zandkoekjes, kaarsen, hout...Salle Charles Lecat en Salle des Associations
Tal van gastronomische exposanten: slakken, droge worsten, maroilletaart, ficelle picarde, bitterkoekjes, meringue, chocoladesnoepjes, diverse producten uit Madagaskar, vanille, whisky, andouilleworst, honing en gerookte producten.
Wijnproducenten: Elzas, Loiret en Gascogne.
Een verscheidenheid aan lokale ambachtslieden zullen aanwezig zijn om hun werk te laten zien: glasgraveurs, drijfhout, sieraden, schilderijen, zandkoekjes, kaarsen, hout in al zijn vormen, dierenpoppen, knuffels, oorbellen en 3D-geprinte voorwerpen.
Gratis toegang
Catering op locatie zaterdagmiddag en zondagmiddag
Uurroosters
-
Vanaf
26 april 2025
tot 27 april 2025
-
Zaterdag10:00 - 18:00
-
Zondag10:00 - 18:00