Ticket Spectacle

"Carbonate de citrouille", concert de gestes, d'objets et d'images

in Ault
 • De Compagnie des Têtes Passantes is door de Commune d'Ault uitgenodigd om "Carbonate de citrouille" te presenteren, een buitengewone voorstelling en een modern sprookje. Het is een originele grafische creatie, vreemd en woordeloos, een concert van gebaren en beelden (poppen, mime, dans...) en een voorstelling geïnspireerd door een reeks kunstenaars uit alle tijdperken.
  Surrealisme in een nieuw jasje, excentriek, grillig, ongewoon, gek... En een flinke dosis tweedegraads!
  We ontdekken de...
  De Compagnie des Têtes Passantes is door de Commune d'Ault uitgenodigd om "Carbonate de citrouille" te presenteren, een buitengewone voorstelling en een modern sprookje. Het is een originele grafische creatie, vreemd en woordeloos, een concert van gebaren en beelden (poppen, mime, dans...) en een voorstelling geïnspireerd door een reeks kunstenaars uit alle tijdperken.
  Surrealisme in een nieuw jasje, excentriek, grillig, ongewoon, gek... En een flinke dosis tweedegraads!
  We ontdekken de intriges en passies van Blanchière, een Monsieur Pur-Sang als betoverde kok of gekke dokter, een ontroerende Miss Dentelle in apensanteur, een gebraden kip gepromoveerd tot heldhaftig slachtoffer, vliegende meloenen, veelkleurige bloemen, een leeuw die van bananen houdt, een magisch menselijk scherm, knipogen naar Jacques Tati en zoveel andere tijdloze artiesten...
  Een honderdtal rekwisieten die in beweging worden gezet door poppenspelers van Têtes passantes in een fascinerende, snelle choreografie. Pumpkin Carbonate is een unieke, gekke voorstelling die vrijheid, non-conformisme en poëzie oproept en kan zowel door de ogen van kinderen als volwassenen worden gezien.
Uurroosters
Uurroosters
 • De 16 december 2023 van 19:00 tot 20:30
Sluiten