Zie foto's (15)

Entre terre et mer - Gîte Beaurepaire

in Saint-Rémy-Boscrocourt
 • Wij heten u welkom in onze volledig gerenoveerde longère, met bakstenen muren en leien dak, typisch voor onze streek en de Albasten Kust tussen Normandië en Picardië.
  Zeer helder en in een groene omgeving, komt het uit op twee privéterreinen, omheind en beplant met bomen.
  Midden in het maritieme landschap (de zee ligt hemelsbreed op 3,5 km afstand) worden u talrijke wandelmogelijkheden geboden: paden en lussen van kleine en grote wandelingen doorkruisen de streek en nemen u mee op ontdekking...
  Wij heten u welkom in onze volledig gerenoveerde longère, met bakstenen muren en leien dak, typisch voor onze streek en de Albasten Kust tussen Normandië en Picardië.
  Zeer helder en in een groene omgeving, komt het uit op twee privéterreinen, omheind en beplant met bomen.
  Midden in het maritieme landschap (de zee ligt hemelsbreed op 3,5 km afstand) worden u talrijke wandelmogelijkheden geboden: paden en lussen van kleine en grote wandelingen doorkruisen de streek en nemen u mee op ontdekking naar de dorpen, uitzichtpunten op de valleien en de zee, doorkruisen van bossen en wouden, het kliffenpad dat zijn verlengstuk vindt in de duinen en de reservaten van de Baai van de Somme?
  Forelvissen, zeevissen, zeilschool, surfen, ontdekking van de zeehonden van de Baai van de Somme, strand, bezoeken aan sites en musea, van archeologie en kastelen tot de wereld van de luxe glasblazerij..., u ontdekt een streek die zowel rijk is aan uitzonderlijk natuurlijk erfgoed als aan culturele geschiedenis.
  Op ongeveer 6 km van de gîte zwemt u aan de voet van een van de hoogste kliffen van Europa (106 m) in Criel-sur-Mer, ervaart u de levendigheid van de vissershaven van Le Tréport met zijn hoge kliffen, zijn kabelspoorbaan en zijn hooggelegen kerk, bewondert u het strand van Mers-les-Bains en zijn prachtige villa's die geclassificeerd zijn als "opmerkelijk erfgoed", ontdekt u het rijke erfgoed van EU, een koninklijke stad...
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  6 Personen • Gebied :  140 m2
  • Kamers :  3 Kamer(s)
 • Gesproken talen
  • Spaans
  • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
Sluiten