Ticket Spectacle

Musique : [In]Time

in Gamaches
  • Concert of ontspanningssessie? Met dit koptelefoonconcert laat percussionist Stéphane Norbert de grenzen vervagen. Hier wordt de muziek in de oren van het publiek gefluisterd, dat vlak naast de muzikant zit. Het publiek krijgt een goed gevoel, heel goed zelfs... Er wordt een echt gevoel van intimiteit gecreëerd: we delen de ruimte, we delen de muziek alsof we een geheim delen, de geluiden van hier en elders masseren onze trommelvliezen, lopen langs onze ruggengraat en prikkelen onze...
    Concert of ontspanningssessie? Met dit koptelefoonconcert laat percussionist Stéphane Norbert de grenzen vervagen. Hier wordt de muziek in de oren van het publiek gefluisterd, dat vlak naast de muzikant zit. Het publiek krijgt een goed gevoel, heel goed zelfs... Er wordt een echt gevoel van intimiteit gecreëerd: we delen de ruimte, we delen de muziek alsof we een geheim delen, de geluiden van hier en elders masseren onze trommelvliezen, lopen langs onze ruggengraat en prikkelen onze zintuigen! De muzikant, afkomstig uit Eu, vindt het heerlijk om vooroordelen over percussie weg te nemen.
    "Je kunt ze met grote fijngevoeligheid bespelen en echt vreemde geluiden uitvinden door de aanslag te variëren". Maar we zullen niet alles verklappen: in feite hebben degenen die al de kans hebben gehad om getuige te zijn van dit geroezemoes van percussie gezworen tot geheimhouding... shhh!
Uurroosters
Uurroosters
  • De 13 februari 2024 van 20:00 tot 20:45
Sluiten