053023 - WOIGNARUE - Rando bistrot

Rando Bistrot

in Woignarue
Vanaf :  30 Tarief
 • In de schemering: een tocht zo zacht als een lammetje rond de vijvers.
  Ontdek het lam en de wereld van de vijvers met een gastronomische stop bij de Bistrot de Pays Ches Troes Piots Coéchons in Woignarue.
  Ga naar de boerderij van Stéphane, al 7 generaties lang lammerenfokker, voor een bezoek aan de boerderij. Als voormalig operazanger deelt hij zijn passie voor zijn werk met u. Een paar stappen verderop bereidt de bistro Chés Troés Piots Coéchons voor u - onder andere - een sappige navarine...
  In de schemering: een tocht zo zacht als een lammetje rond de vijvers.
  Ontdek het lam en de wereld van de vijvers met een gastronomische stop bij de Bistrot de Pays Ches Troes Piots Coéchons in Woignarue.
  Ga naar de boerderij van Stéphane, al 7 generaties lang lammerenfokker, voor een bezoek aan de boerderij. Als voormalig operazanger deelt hij zijn passie voor zijn werk met u. Een paar stappen verderop bereidt de bistro Chés Troés Piots Coéchons voor u - onder andere - een sappige navarine die u zonder mate moet proeven. Tot slot nodigen Jérémie en Florian, gidsen van het Parc Naturel Régional de la Baie de Somme Picardie Maritime, u bij het vallen van de avond uit voor een ongewone ontdekkingstocht door de vijvers.
  Doe uw hoofdlamp op, een heel onvermoed universum wacht op u!
  Bijeenkomst om 18.00 uur in de Bistrot de Pays Chés Troés Piots Coéchons

  Menu :
  - Bistro aperitief
  - Schoteltje vleeswaren van de 3 kleine varkentjes
  - Navarine van lam met seizoensgroenten van Woignarue
  - Charlottines met seizoensfruit
Uurroosters
Uurroosters
 • De 30 mei 2023 in 18:00
Sluiten