Zie foto's (13)

Trott' des 2falaises d'un monde à l'autre

in Eu
  • Ontdekkingswandeling - 1u30: Mers, Eu, Le Tréport: Vanaf het Domaine Royal de Joinville gaat u richting de kliffen van Le Tréport via het moeras en aan de voet van de klif ontdekt u de buitenkant van de Duitse verdedigingswerken van 1945 in de klif... de Kahl burg... en het uitzicht op de Funicular. Via de wijk Cordiers veroveren we de hoogten van de klif van Tréport en zijn uitzonderlijke uitzichten! We keren terug via de croisette van Mers les Bains en zijn 1900 villa's met hun prachtige...
    Ontdekkingswandeling - 1u30: Mers, Eu, Le Tréport: Vanaf het Domaine Royal de Joinville gaat u richting de kliffen van Le Tréport via het moeras en aan de voet van de klif ontdekt u de buitenkant van de Duitse verdedigingswerken van 1945 in de klif... de Kahl burg... en het uitzicht op de Funicular. Via de wijk Cordiers veroveren we de hoogten van de klif van Tréport en zijn uitzonderlijke uitzichten! We keren terug via de croisette van Mers les Bains en zijn 1900 villa's met hun prachtige kleuren en architectuur, aan de voet van de kliffen richting Le Tréport en terug via de moerassen... prijs: 45 euro per persoon (40 euro per persoon voor groepen van 4 of meer): Houd er rekening mee dat afhankelijk van het seizoen en de verkeersomstandigheden een andere route kan worden voorgesteld.

    Ontspanningswandeling - 2 uur: Klifwandeling Mers (dezelfde als de wandeling vanaf de hoogten van Ault) en bos van Cise .... prijs: 55€/persoon (50€/persoon voor groepen van 4 of meer)

    Sensationele tocht - 2u30: Mers, Eu, Le Tréport: Voor een sensationele tocht volgen we dezelfde route, gaan dan naar de kliffen van Mers, passeren de vissershaven en de goederenhaven om het panorama van de stranden van Mers les Bains, het Bois de Cise en de hoogten van Ault te bewonderen.. er wordt een manoeuvreerparcours aangeboden op het voormalige bicross parcours op de toegangsweg naar de kliffen van Mers... richting het Bois de Cise en de hoogten van Ault met uitzicht op de Hâble d'Ault en zijn lage velden met uitleg: 65 ?/pers ( 60 ?/pers vanaf 4 pers )
Tarieven
Betalingsmethoden
Sluiten