Zie foto's (3)

Vélo en Baie de Somme

in Gamaches
 • De vereniging Vélo en baie de Somme zet zich al meer dan 10 jaar in voor de veiligheid op de fiets en de bewustmaking van de biodiversiteit. Wij bestrijken het gebied van de kliffen, de Picardische kust en de Baai van de Somme, met name dankzij onze mogelijkheid om materiaal in te zetten op de betreffende locaties, wat minder transport en meer CO2- soberheid voor de deelnemers betekent.

  We organiseren begeleide mountainbiketochten met een thema, grote raadselspellen die de teamgeest...
  De vereniging Vélo en baie de Somme zet zich al meer dan 10 jaar in voor de veiligheid op de fiets en de bewustmaking van de biodiversiteit. Wij bestrijken het gebied van de kliffen, de Picardische kust en de Baai van de Somme, met name dankzij onze mogelijkheid om materiaal in te zetten op de betreffende locaties, wat minder transport en meer CO2- soberheid voor de deelnemers betekent.

  We organiseren begeleide mountainbiketochten met een thema, grote raadselspellen die de teamgeest bevorderen, oriëntatieloopwedstrijden en bedrijfsuitdagingen op maat. Het grote raadselspel is beschikbaar in een uitdagende of coöperatieve modus.

  Onze instructeurs-gidsen bieden activiteiten voor groepen kinderen, geboekt in samenwerking met Gamaches Plein Air.

  Voor scholen en groepen kinderen bieden we educatieve activiteiten in verband met fauna, flora en milieu, evenals het ministeriële programma "Savoir rouler".

  Onze activiteiten hebben een authentiek lokaal tintje. Ons team bestaat uit leden die zich volledig bewust zijn van hun band met het gebied en waarvan de gehechtheid overvloeit in de vorm van delen.
Boek uw activiteit
Boek uw activiteit
 • Gesproken talen
  • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
Sluiten