Wake Park de Gamaches

in Gamaches
 • Op een vijver van meer dan 50 hectare laten 3 vrienden u de praktijk van het wakeboarden ontdekken (nieuwe generatie waterskiën) in een idyllische omgeving tussen bos en vijvers in de stad Gamaches.
  De praktijk van het wakeboarden is toegankelijk voor iedereen vanaf 6 jaar die zich goed voelt in het water. De activiteit wordt begeleid door gekwalificeerde instructeurs die u nieuwe sensaties willen laten ontdekken of u al hun kennis willen meegeven om u te helpen evolueren in deze...
  Op een vijver van meer dan 50 hectare laten 3 vrienden u de praktijk van het wakeboarden ontdekken (nieuwe generatie waterskiën) in een idyllische omgeving tussen bos en vijvers in de stad Gamaches.
  De praktijk van het wakeboarden is toegankelijk voor iedereen vanaf 6 jaar die zich goed voelt in het water. De activiteit wordt begeleid door gekwalificeerde instructeurs die u nieuwe sensaties willen laten ontdekken of u al hun kennis willen meegeven om u te helpen evolueren in deze discipline.
  Naast het "sportieve" aspect van deze activiteit vindt u een bar/restaurant met een prachtig uitzicht op de vijver.
  Gelegen tussen het watersportcentrum Gamaches en het Domaine du Lieu Dieu, zullen de vele activiteiten die door al deze structuren worden aangeboden het hele gezin bekoren.
Sluiten