Instagram #letreport
Le Tréport Quartier des Cordiers Falaises Vue aérienne Mers-les-Bains|Instagram #letreport

Ontdek de streek

Destination Le Tréport-Mers heeft talloze facetten. De streek combineert tradities met moderniteit en rust met activiteiten. Er hangt een bijzondere sfeer, die wij graag met u delen. Water, vuur, metaal, hout, aarde en natuur: ontdek deze Yin en Yang ☯️ bestemming.

 

Welkom in Destination Le Tréport-Mers!

Destination Le Tréport-Mers ligt deels in een gebied dat gekenmerkt wordt door het schitterende schouwspel van de rotsen langs de Albastenkust. Door de streek kabbelt ook het rijke water van 2 kustrivieren: de Bresle en de Yères, die ten noorden en ten zuiden langs deze streek met eigen karakter lopen, op het kruispunt met de regio Hauts de France en Normandië….

Destination Le Tréport-Mers heeft een bijzondere geografische ligging tussen strand en platteland. Het is dan ook een bestemming waar alles mogelijk is: een strandvakantie in een van de badplaatsjes tussen de Sommebaai en de Albastenkust, een duik in de natuur in het legendarische bos van de streek met talloze wandelpaden, genieten van streekproducten uit de zee of uit de boerentradities, op zoek gaan naar het bouwkundige erfgoed, de geschiedenis en de levende ambacht…

De streek ontdekken

Goede keuze!

Ervaren en beleven

Wilt u Destination Le Tréport-Mers beter leren kennen? Dan is deze pagina voor u gemaakt. Het is meer dan er gewoon even tussenuit zijn: hier kunt u reizen en genieten van slow tourism. Neem de tijd om de streek écht te verkennen, maak kennis met de lokale inwoners, draag bij aan de lokale economie en ontdek op eigen tempo de geschiedenis en het erfgoed.

 Wat gaat u vandaag ontdekken?

Sluiten