Zie foto's (29)

Entre Ciel et Mer

in Eu
 • Op de begane grond van hun eeuwenoude huis hebben de eigenaren een gezellige gîte voor 2 personen ingericht, met een eigen ingang. Zij zijn afkomstig uit de streek en kunnen u adviseren: bezoek aan het glasmuseum (specialiteit van luxe flessen in de Bresle-vallei), het koninklijk kasteel van Eu, 10 minuten lopen door rustige en oude straatjes. Prachtig park van het kasteel dat vrij blijft...om te wandelen. Verderop, op enkele kilometers afstand, bezoekt u de haven van Le Tréport, excursies...
  Op de begane grond van hun eeuwenoude huis hebben de eigenaren een gezellige gîte voor 2 personen ingericht, met een eigen ingang. Zij zijn afkomstig uit de streek en kunnen u adviseren: bezoek aan het glasmuseum (specialiteit van luxe flessen in de Bresle-vallei), het koninklijk kasteel van Eu, 10 minuten lopen door rustige en oude straatjes. Prachtig park van het kasteel dat vrij blijft...om te wandelen. Verderop, op enkele kilometers afstand, bezoekt u de haven van Le Tréport, excursies op zee mogelijk, vissen in zee en in de vijver, het zeer uitgestrekte bos van Eu, de Belle Epoque badplaats Mers en zijn villa's. Een zeedijk in Mers les bains met zijn esplanade. Bovendien liggen Dieppe en de Baie de Somme op slechts 30 minuten afstand.
  Begane grond: - entree in de woon-slaapkamer (1 tweepersoonsbed) met flatscreen TV, semi gescheiden door een groot gordijn, - ingerichte keuken (magnetron) en semi gescheiden van de woonkamer door een gang. - badkamer met toilet, kinderbed en kinderstoel. Wasmachine in de garage, gedeeld met de eigenaren. Tuinmeubelen en barbecue op aanvraag op de kleine binnenplaats die voor de gîte is gereserveerd. Parkeren in de straat zonder problemen. Koffie en thee beschikbaar bij aankomst. Basiswinkels in de stad en supermarkten in de buurt.
Boek uw accommodatie
Boek uw accommodatie
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  2 Personen • Gebied :  33 m2
 • Gesproken talen
  • Spaans
  • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2024
Sluiten