Zie foto's (10)

Jardin Jungle Karlostachys

in Eu
  • Een exotische tuin die planten presenteert zoals ze in de natuur voorkomen. De Jungle Garden, gelegen tussen Dieppe en de Baai van de Somme, verenigt de botanische collecties van Charles Boulanger, die u bij elk bezoek begeleidt. De Jungle Garden, een innovatieve tuin vanwege het respect voor de inheemse biodiversiteit, het ecologische herstel en het verbod op meststoffen en fytosanitaire producten, brengt unieke collecties gember, passiflora, bamboe, Rhododendron, Rubus, Lianen... uit...
    Een exotische tuin die planten presenteert zoals ze in de natuur voorkomen. De Jungle Garden, gelegen tussen Dieppe en de Baai van de Somme, verenigt de botanische collecties van Charles Boulanger, die u bij elk bezoek begeleidt. De Jungle Garden, een innovatieve tuin vanwege het respect voor de inheemse biodiversiteit, het ecologische herstel en het verbod op meststoffen en fytosanitaire producten, brengt unieke collecties gember, passiflora, bamboe, Rhododendron, Rubus, Lianen... uit China, Taiwan, Vietnam, Brazilië, Australië, Nieuw-Zeeland... een totale verandering van omgeving.

    Naleving van het sanitair handvest voor een gecontroleerde openstelling van parken en tuinen in het specifieke kader van de Covid-19-epidemie.
  • Gesproken talen
    • Frans
    • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
Sluiten