Zie foto's (7)

La Chaumière

in Incheville
Vanaf :  70 Week (gemeubileerd)
 • Charmante gemeubileerde huuraccommodatie voor 3 personen, met uitzicht op het meer... natuurlijke rust gegarandeerd! Gemeubileerde accommodatie op de begane grond van een huisje met rieten dak in de Bresle-vallei, waar je kunt zwemmen, vissen, kajakken en ontspannen aan het water. Van mei tot oktober is er een strandcabine in Mers les Bains, op minder dan 10 km met de auto of met de fiets langs het fietspad dat voor het huis langs loopt.

  2 bedden (160X200 en 90X200), 1 douche, 1 gesloten WC...
  Charmante gemeubileerde huuraccommodatie voor 3 personen, met uitzicht op het meer... natuurlijke rust gegarandeerd! Gemeubileerde accommodatie op de begane grond van een huisje met rieten dak in de Bresle-vallei, waar je kunt zwemmen, vissen, kajakken en ontspannen aan het water. Van mei tot oktober is er een strandcabine in Mers les Bains, op minder dan 10 km met de auto of met de fiets langs het fietspad dat voor het huis langs loopt.

  2 bedden (160X200 en 90X200), 1 douche, 1 gesloten WC en 1 ingerichte kitchenette. Wij zorgen voor beddengoed, handdoeken en badjassen.
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  3 Personen
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2024
Sluiten