La Vélomaritime en Seine-Maritime

La Véloroute du Littoral de la Côte d'Albâtre

in Le Tréport
180.0 km
Uitdagend
 • Van Le Tréport naar Le Havre, in Seine-Maritime, slingert de Vélomaritime® fietsroute zich langs de kustlijn van het Kanaal. Het biedt een mozaïek van uitzonderlijke uitzichtpunten.

  Let wel, er zijn hier geen fietspaden, maar eerder rustige weggetjes door een adembenemend landschap, met een paar onvermijdelijke heuvels.

  De Vélomaritime® maakt deel uit van de Europese EuroVelo 4 route die Kiev in Oekraïne verbindt met Roscoff op het puntje van Bretagne. Meer weten? We nodigen je uit om...
  Van Le Tréport naar Le Havre, in Seine-Maritime, slingert de Vélomaritime® fietsroute zich langs de kustlijn van het Kanaal. Het biedt een mozaïek van uitzonderlijke uitzichtpunten.

  Let wel, er zijn hier geen fietspaden, maar eerder rustige weggetjes door een adembenemend landschap, met een paar onvermijdelijke heuvels.

  De Vélomaritime® maakt deel uit van de Europese EuroVelo 4 route die Kiev in Oekraïne verbindt met Roscoff op het puntje van Bretagne. Meer weten? We nodigen je uit om de


  PRAKTISCH

  - De Vélomaritime® - EuroVelo 4 in Seine-Maritime is een vrij sportieve route, maar toegankelijk voor elke fietser met een goede conditie. Het is geen fietspad maar een selectie van wegen, met enkele zeer drukke stukken, die fietstoeristen de best mogelijke omstandigheden bieden om zo dicht mogelijk bij de kust te komen. Vergeet de elektrische fiets niet, die hier van onschatbare waarde kan zijn als je gemakkelijk van zeeniveau naar de kliffen wilt klimmen!

  - Vind de route op de fietskaart van Seine-Maritime.

  Rijd licht op de Vélomaritime®!

  Sinds 2023 biedt La Malle Postale u de mogelijkheid om van de Vélomaritime® te genieten zonder het gewicht van uw tassen! Van Dieppe tot Étretat, ontdek de kustlijn van de Côte d'Albâtre in alle vrijheid: uw bagage wacht op u bij uw aankomstaccommodatie!

  Meer informatie op de website van Malle Postale.

  Let op: fietsen kunnen niet worden vervoerd.
 • Vertrek
  Le Tréport
 • Documentatie
  Met GPX / KML-bestanden kunt u de route van uw wandeling naar uw GPS exporteren (of ander navigatieprogramma)
Sluiten