La Vélomaritime en Seine-Maritime

La Véloroute du Littoral de la Côte d'Albâtre

in Le Tréport
180.0 km
Uitdagend
 • Van Le Tréport tot Le Havre loopt de Vélomaritime® fietsroute langs de kust van het Kanaal. Het biedt een mozaïek van uitzonderlijke uitzichten. Tussen de zee en het platteland liggen bijna 180 km bewegwijzerde routes tussen de kliffen van Albâtre en de groene valleien, die de elegante dorpen en badplaatsen van het Seine-Maritime met elkaar verbinden.
  Let op: er zijn hier geen fietspaden, maar kleine wegen die door adembenemende landschappen lopen, met enkele onvermijdelijke heuvels.
  De...
  Van Le Tréport tot Le Havre loopt de Vélomaritime® fietsroute langs de kust van het Kanaal. Het biedt een mozaïek van uitzonderlijke uitzichten. Tussen de zee en het platteland liggen bijna 180 km bewegwijzerde routes tussen de kliffen van Albâtre en de groene valleien, die de elegante dorpen en badplaatsen van het Seine-Maritime met elkaar verbinden.
  Let op: er zijn hier geen fietspaden, maar kleine wegen die door adembenemende landschappen lopen, met enkele onvermijdelijke heuvels.
  De Vélomaritime® maakt deel uit van de Europese EuroVelo 4 route die Kiev, in Oekraïne, verbindt met Roscoff op de punt van Bretagne. Wil je meer weten? Wij nodigen u uit de website van de route te bezoeken https://www.lavelomaritime.fr/

  PRAKTIJK
  De Vélomaritime® - EuroVelo 4 in Seine-Maritime is een vrij sportieve route, maar toegankelijk voor elke fietser met een goede conditie. Het is geen fietspad, maar een selectie van wegen, met enkele zeer drukke stukken, die fietstoeristen de best mogelijke omstandigheden bieden om zo dicht mogelijk bij de kust te komen.
  Seine-Maritime Attractivité heeft een kaart van de Véloroutes et Voies Vertes met de bewegwijzerde route, maar ook VTC (all-path) of wegvarianten waarmee u de moeilijkste stukken kunt vermijden. Vergeet niet de elektrisch ondersteunde fiets, die een waardevolle bondgenoot kan zijn om gemakkelijk van zeeniveau naar klifniveau te klimmen!
 • Vertrek
  Le Tréport
 • Documentatie
  Met GPX / KML-bestanden kunt u de route van uw wandeling naar uw GPS exporteren (of ander navigatieprogramma)
Sluiten