Zie foto's (20)

Le Clos du Bailly

in Saint-Pierre-en-Val
 • In de rust van een klein dorp, bevindt deze gîte zich in een 17e eeuws bijgebouw van het huis van de eigenaren en is onafhankelijk (op het zuiden, omheinde tuin, verharde parkeerplaats, tuinmeubelen, barbecue, kinderportiek, prieel en tuinhuisje). Op 5 minuten afstand, de "3 zustersteden" van Eu-Le Tréport-Mers, met stranden en havens en verder weg, de Bresle-vallei, de Somme-baai, Dieppe, Engeland. Al uw wensen zullen worden vervuld! De decoratie combineert het traditionele met het...
  In de rust van een klein dorp, bevindt deze gîte zich in een 17e eeuws bijgebouw van het huis van de eigenaren en is onafhankelijk (op het zuiden, omheinde tuin, verharde parkeerplaats, tuinmeubelen, barbecue, kinderportiek, prieel en tuinhuisje). Op 5 minuten afstand, de "3 zustersteden" van Eu-Le Tréport-Mers, met stranden en havens en verder weg, de Bresle-vallei, de Somme-baai, Dieppe, Engeland. Al uw wensen zullen worden vervuld! De decoratie combineert het traditionele met het hedendaagse, met stukken gemaakt door de meester van het huis, een uitstekende smid.
  Begane grond (toegang via enkele treden) : - woonkamer-keuken, met gesloten haard (zichtbare vlammen), TV, DVD Blue Ray, complete keukenuitrusting (diepvriezer, magnetron, raclette oven), - 1 slaapkamer (1 tweepersoonsbed 160x200cm), - doucheruimte - aangrenzend apart toilet. Op de eerste verdieping (beveiligde trap naar boven en beneden voor jonge kinderen) : - 1 slaapkamer (1 tweepersoonsbed 140x190cm), - 1 slaapkamer (2 eenpersoonsbedden 90x190cm), - badkamer-wc. Elektrische verwarming niet inbegrepen. Wifi internet toegang. Hout 60?/stère. Schoonmaken mogelijk. LAKENS EN HUISHOUDLINNEN AANGEBODEN. Parkeerplaats voor 2 auto's.
Boek uw accommodatie
Boek uw accommodatie
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  6 Personen • Gebied :  90 m2
  • Kamers :  3 Kamer(s)
 • Gesproken talen
  • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2024
Sluiten