Zie foto's (29)

Le Clos Fleuri

in Criel-sur-Mer
Vanaf :  74 Twee personen (Gastenkamers)
 • In de rust van een grote bloemrijke tuin met een charmante siervijver en een vrij uitzicht op het zuiden naar de vlakte, stelt Brigitte haar huis voor u open: het ontbijt wordt genuttigd in de woonkamer van uw gastheer en gastvrouw. Kleine leeszaal gereserveerd voor de kamers op de overloop boven. Te ontdekken in de buurt: de stranden van Mesnil Val op 2 km, Criel sur Mer, Dieppe, Le Tréport, Mers, de duinen die de Baai van de Somme aankondigen, de Belle Epoque charme van Mers en Mesnil Val,...
  In de rust van een grote bloemrijke tuin met een charmante siervijver en een vrij uitzicht op het zuiden naar de vlakte, stelt Brigitte haar huis voor u open: het ontbijt wordt genuttigd in de woonkamer van uw gastheer en gastvrouw. Kleine leeszaal gereserveerd voor de kamers op de overloop boven. Te ontdekken in de buurt: de stranden van Mesnil Val op 2 km, Criel sur Mer, Dieppe, Le Tréport, Mers, de duinen die de Baai van de Somme aankondigen, de Belle Epoque charme van Mers en Mesnil Val, de vele te bezoeken tuinen binnen een straal van 40 km, en de natuur: de valleien van de Bresle en de Yères, de wilde kust, vissen te voet, de hoge krijtrotsen, het bos van Eu .... of gewoon de veranderende kleuren van de bloemen in de tuin en de naburige velden (blauw vlas, gouden tarwe...), uitrusten op het terras!
  Omheinde tuin van 3600m² met vijver (niet beschermd), terras, tuinmeubelen en salon
  Op de eerste verdieping: slaapkamer 'Lulu' (1 tweepersoonsbed 160x200 cm), slaapkamer 'Lagon bleu' (1 tweepersoonsbed 160 x 190 cm dat op verzoek kan worden gescheiden in 2 bedden van 80 x 190 cm), slaapkamer 'Pomme Verte' voor 2 personen (1 bed 140x190 cm), elk met eigen badkamer en toilet.
  Dienblad, flatscreen TV en Wifi Internet in elke kamer. Bordspellen, complete babyuitrusting, fietsers welkom. Toeristenbelasting inbegrepen.

  Hydro-alcoholische gel beschikbaar, ontsmetting van de lokalen met aangepaste producten, ventilatie van de lokalen.
Boek uw accommodatie
Boek uw accommodatie
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  4 Personen
  • Kamers :  3 Kamer(s)
 • Gesproken talen
  • Frans
  • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
Openings
Openingstijden
 • Vanaf 1 februari 2024 tot 15 november 2024
Sluiten