Zie foto's (16)

Le Gite du Mont Huon

in Le Tréport
 • Ongewoon: daal af naar het hart van deze havenstad, met zijn belle époque charme, via de kabelbaan die tegen de krijtrots aanleunt! Gite gerestaureerd en uitgebreid in 2012 in de buurt van het huis van de eigenaar op de hoogten van Le Tréport. Gemeenschappelijke omheinde tuin, tuinmeubelen, barbecue. Strand op 15 minuten afstand.
  Begane grond: entree, keuken-eetkamer (vaatwasser, magnetron), woonkamer met TV, 2 doucheruimtes, waarvan één met toilet, wasruimte (wasmachine, wasdroger). Eerste...
  Ongewoon: daal af naar het hart van deze havenstad, met zijn belle époque charme, via de kabelbaan die tegen de krijtrots aanleunt! Gite gerestaureerd en uitgebreid in 2012 in de buurt van het huis van de eigenaar op de hoogten van Le Tréport. Gemeenschappelijke omheinde tuin, tuinmeubelen, barbecue. Strand op 15 minuten afstand.
  Begane grond: entree, keuken-eetkamer (vaatwasser, magnetron), woonkamer met TV, 2 doucheruimtes, waarvan één met toilet, wasruimte (wasmachine, wasdroger). Eerste verdieping: 2 slaapkamers (1 bed 160x190cm) elk met babybed, 1 slaapkamer (1 bed 160x200cm, 1 bed 90x190cm), 1 slaapkamer (1 bed 140cm), toilet voor 2 van de slaapkamers. GASVERWARMING EN ELEKTRICITEIT INBEGREPEN. Schoonmaakpakket mogelijk. OPGEMAAKTE BEDDEN BIJ AANKOMST. Huur van platen indien nodig. Lokaal ter beschikking (fietsen, strandmateriaal...). Gratis internetverbinding.
Boek uw accommodatie
Boek uw accommodatie
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  9 Personen • Gebied :  103 m2
  • Kamers :  4 Kamer(s)
Tarieven
Betalingsmethoden
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2023
Sluiten