Zie foto's (9)

L'Ecurie

in Étalondes
 • In deze oude familieboerderij, in het dorp, is de stal een lichte en comfortabele gîte geworden met een terras, een omheinde tuin en een eigen parkeerplaats. In de buurt: Baie de Somme (natuurgebied), technisch toerisme (glas, wind), stranden van Mers en Le Tréport, koninklijke stad Eu, wandelpaden ... dicht bij de Bresle-vallei, Glasvallei.
  Begane grond: - woonkamer-keuken (vriezer, magnetron) met TV, slaapbank, - doucheruimte (wasmachine), - wc. Eerste verdieping: - 1 slaapkamer (1...
  In deze oude familieboerderij, in het dorp, is de stal een lichte en comfortabele gîte geworden met een terras, een omheinde tuin en een eigen parkeerplaats. In de buurt: Baie de Somme (natuurgebied), technisch toerisme (glas, wind), stranden van Mers en Le Tréport, koninklijke stad Eu, wandelpaden ... dicht bij de Bresle-vallei, Glasvallei.
  Begane grond: - woonkamer-keuken (vriezer, magnetron) met TV, slaapbank, - doucheruimte (wasmachine), - wc. Eerste verdieping: - 1 slaapkamer (1 tweepersoonsbed 160X200cm, 1 eenpersoonsbed 90x200cm). Elektrische verwarming. Verhuur van linnengoed. Schoonmaak mogelijk (35?). 2 ligbedden. Stoel en kinderbed.
Boek uw accommodatie
Boek uw accommodatie
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  3 Personen • Gebied :  47 m2
  • Kamers :  1 Kamer(s)
Tarieven
Betalingsmethoden
Sluiten