Zie foto's (12)

Mobil-home le bonheur est dans le pré

in Le Tréport
 • Vakantiehuis Trigano 4 seasons, geschikt voor maximaal 4 personen (oppervlakte 40m²), gelegen in Mesnil-Sorel in Le Tréport.
  Rustig gelegen op een familieperceel
  Standplaats het hele jaar beschikbaar, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie (contact per mail of per telefoon).
  Wij verhuren een stacaravan voor maximaal 4 personen (een ouderslaapkamer met een bed van 160 cm, kleedkamer en televisie / een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden / een slaapbank), lakens zijn...
  Vakantiehuis Trigano 4 seasons, geschikt voor maximaal 4 personen (oppervlakte 40m²), gelegen in Mesnil-Sorel in Le Tréport.
  Rustig gelegen op een familieperceel
  Standplaats het hele jaar beschikbaar, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie (contact per mail of per telefoon).
  Wij verhuren een stacaravan voor maximaal 4 personen (een ouderslaapkamer met een bed van 160 cm, kleedkamer en televisie / een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden / een slaapbank), lakens zijn aanwezig. Volledig ingerichte keuken. Deze beschikt over al het nodige comfort om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken (terras, tuinmeubelen, parasol en barbecue) op een afgesloten terrein.
  Gelegen in Le Tréport, is het dicht bij het strand van Mesnil-Val (1,5 Km) / Criel-sur-Mer (3 Km) / Le Tréport (3 Km) / Mers-les-Bains (5 Km), het is ook dicht bij de mooie stad Mers-les-Bains, Eu (koninklijke stad) en Criel-sur-Mer.
  U kunt ook genieten van vele activiteiten in de omgeving.
  U kunt ook genieten van de plaatselijke markten (maandag- en donderdagochtend in Mers-les-Bains, dinsdag- en zaterdagochtend in Le Tréport, vrijdagochtend in Eu, zondagochtend in Saint-Valéry-sur-Somme). Tijdens het seizoen zijn er ook nachtmarkten.
  Gelegen op 13 km van de kerncentrale van Penly (voorkeurstarief voor werknemers van de kerncentrale van Penly), neem contact met ons op voor meer informatie.
  Stacaravan volledig gedesinfecteerd voor elke aankomst.
  Gratis parkeersticker voor Le Tréport (betaald parkeren elke dag van 15 juni tot 15 september en elk weekend van het jaar)
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  4 Personen • Gebied :  40 m2
  • Kamers :  2 Kamer(s)
 • Gesproken talen
  • Frans
  • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
Sluiten